Laserontharing

Behandelingen

Laserontharing

Als je op zoek bent naar een definitieve oplossing voor ongewenste haargroei, is laserontharing misschien wel de oplossing die je zoekt. Bij I’m Rosy beauty salon in Almere bieden wij hoogwaardige laserbehandelingen aan om ongewenste haargroei te verminderen of zelfs definitief te verwijderen. In dit artikel zullen we in detail bespreken wat laserontharing is, hoe het werkt, de voordelen van de behandeling en waarom I’m Rosy beauty salon in Almere de beste keuze is voor jou.

Behandelingen

Een definitieve oplossing voor ongewenste haargroei

Wat is laserontharing?
Laserontharing is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Het laserlicht wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd en vervolgens geleid naar de haarzakjes, waar het de groeiende cellen vernietigt. Na de behandeling groeien de haren niet meer terug of komen ze in mindere mate terug. Laserontharing is geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, armen, oksels en bikinilijn.
Hoe werkt laserontharing?
Bij I’m Rosy beauty salon in Almere gebruiken we de nieuwste laserapparatuur om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden. Onze laser zendt een specifieke golflengte uit die alleen door het pigment van het haar wordt geabsorbeerd. Dit betekent dat de laserstraal de huid niet beschadigt. Het haar geleid vervolgens het laserlicht naar het haarzakje, waar het de groeiende cellen vernietigt. Door de behandeling meerdere keren te herhalen, worden steeds meer haarzakjes vernietigd, waardoor de haargroei aanzienlijk wordt verminderd.

De voordelen van laserontharing
Er zijn veel voordelen verbonden aan laserontharing. Hier zijn er een paar:

  • Permanente oplossing: Laserontharing biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. Na de behandeling groeien de haren niet meer terug of komen ze in mindere mate terug.
  • Snelle behandeling: De behandeling is snel en efficiĆ«nt. Een klein gebied, zoals de oksels, kan in slechts vijf minuten worden behandeld.
  • Geen pijn: De behandeling is vrijwel pijnloos. Klanten voelen hooguit een lichte tinteling.
  • Geen irritatie: In tegenstelling tot scheren of waxen, veroorzaakt laserontharing geen irritatie of ingegroeide haren.
  • Kosteneffectief: Hoewel de kosten van laserontharing hoger zijn dan die van andere ontharingsmethoden, is het op de lange termijn kosteneffectief omdat de behandeling permanent is.

Vet/Cellulite verwijderen

Brazilian Buttlift

Wimperextensions

Laserontharing

V-Steam

Bekijk de shop

Openingstijden

Boek een afspraak en kom langs

Ma: Gesloten
Di: 10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 20:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 18:00
Zo: Gesloten/soms open