Behandelingen

Behandelingen

Haargroei behandeling

Deze haargroei behandeling wordt gedaan met eigen brand producten van I’m Rosy Hair. De haar shampoo, conditioner en hair growth oil is zo samengesteld dat het tot een maximaal resultaat reikt. De behandeling is heel erg geschikt voor krulhaar.

Behandelingen

Cavitatie: De Kracht van Ultrasone Geluidsgolven

Cavitatie is een effectieve, niet-invasieve behandeling die gebruikmaakt van ultrasone geluidsgolven om vetcellen te doorbreken en af te voeren. Deze techniek zorgt ervoor dat hardnekkige vetten voorgoed verdwijnen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoe Werkt Cavitatie? De cavitatie behandeling maakt gebruik van laagfrequente ultrasone geluidsgolven die worden gericht op de probleemgebieden van het lichaam. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetcellen imploderen, waardoor ze uiteenvallen in kleine deeltjes die vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. De Voordelen van Cavitatie bij I’m Rosy Beauty Salon Bij I’m Rosy Beauty Salon zorgen wij ervoor dat de cavitatie behandeling volledig op maat is voor jouw persoonlijke wensen en doelen. Hieronder vind je enkele voordelen van deze behandeling:

Snel en Effectief Resultaat
Cavitatie biedt snelle en zichtbare resultaten na slechts enkele sessies. Veel van
onze klanten merken al een aanzienlijk verschil na de eerste behandeling.
Pijnloos en Veilig
Omdat cavitatie een niet-invasieve behandeling is, is het een pijnloos en veilig
alternatief voor traditionele liposuctie. Er zijn geen naalden, operaties of hersteltijd
nodig, waardoor je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten kunt
hervatten.
Geschikt voor Verschillende Probleemgebieden
Cavitatie kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de
buik, heupen, benen/heupen, billen, rug, lovehandles, hals en bovenarmen.. Dit
maakt het mogelijk om meerdere probleemgebieden tegelijkertijd aan te pakken.
Frequentie/Hoeveelheid
We raden aan om de eerste 4 behandelingen 1 keer per week te doen. Hierna 2
weken rust tussen de behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt
af van de dikte van het vet en/of Cellulite. Tussen de 6 en 10 behandelingen zal je
nodig hebben.

Maak een Afspraak bij I’m Rosy Beauty Salon in Amsterdam Ben je klaar om definitief afscheid te nemen van ongewenst vet? Neem contact op met I’m Rosy Beauty Salon in Amsterdam en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te begeleiden naar een strakker en slanker lichaam zonder operatie, met behulp van cavitatie en cryolipolyse.

Behandelingen

Definitief verwijderen van ongewenst vet zonder operatie

Welkom bij I’m Rosy Beauty Salon, dé kliniek in Amsterdam waar we gespecialiseerd zijn in het definitief verwijderen van ongewenst vet zonder operatie. In dit artikel ontdek je alles over onze innovatieve behandelingen, zoals cavitatie en cryolipolyse, en hoe deze jou kunnen helpen om een strakker en slanker lichaam te krijgen.

Cryolipolyse: Vet Bevriezen voor een Slanker Silhouet

Cryolipolyse is een geavanceerde, niet-invasieve behandeling die ongewenst vet verwijdert door middel van gecontroleerde koeling. Door het bevriezen van de vetcellen worden deze afgebroken en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Hoe Werkt Cryolipolyse?
Tijdens een cryolipolyse-behandeling wordt een handstuk op het te behandelen gebied geplaatst. Dit handstuk koelt het vetweefsel af tot een temperatuur waarbij de vetcellen kristalliseren en afsterven, zonder omliggend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden vervolgens geleidelijk door het lichaam afgevoerd.

Voordelen van Cryolipolyse bij I’m Rosy Beauty Salon
Bij I’m Rosy Beauty Salon zorgen wij ervoor dat de cryolipolyse-behandeling volledig op maat is voor jouw persoonlijke wensen en doelen. Hieronder vind je enkele voordelen van deze behandeling:
Langdurige Resultaten
Cryolipolyse biedt langdurige resultaten, omdat de behandelde vetcellen definitief worden verwijderd. Met een gezonde levensstijl kun je blijvend genieten van je slanke silhouet.
Veilig en Comfortabel
Cryolipolyse is een veilige behandeling zonder operatie of hersteltijd. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling slechts een lichte druk en kou, waarna ze direct hun dagelijkse bezigheden kunnen hervatten.
Geschikt voor Meerdere Probleemgebieden
Net als cavitatie, kan cryolipolyse worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, heupen, benen/heupen, billen, rug, lovehandles, hals en bovenarmen. Zo kun je meerdere probleemgebieden effectief aanpakken. Frequentie/Hoeveelheid
Je hebt een kuur van 3 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen is er een pauze van 6 weken.

Laser ontharen Soprano

Vet/Cellulite verwijderen

Brazilian Buttlift

Wimperextensions

V-Steam

Bekijk de shop

Openingstijden

Boek een afspraak en kom langs

Ma: Gesloten
Di: 10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 20:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 18:00
Zo: Gesloten/soms open