Definitief Ontharen Soprano Ice Laser

Wereldwijd erkend: de beste ontharingslaser is de Soprano Ice laser.

In tegenstelling tot traditionele laserontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, warmt SHR de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes, wat resulteert in een nagenoeg pijnloze behandeling.

Weetjes: 24 uur van te voren dien je je te scheren. Bruine huid heeft 8 behandelingen nodig, blanke huid 6. De tussenpozen voor het gezicht zijn 6 weken en het lichaam 8.

Wil je meer weten of een afspraak maken? App naar 0640046351!

PMU

Lichaamscontour massage

Voor het shapen van je lichaamscontouren hebben we Brazilian Buttlift Vacuüm, Bodysculpting, Madero Therapie en After Lipo massages. Bij Brazilian Buttlift worden de billen gemasseerd en gelift met de Vacuüm machine. Madero Therapie is voor het afbreken van vet zodat cellulitis verdwijnt. Dit wordt uitgevoerd met een cavitatiemachine die met geluidsgolven werkt. Bodysculping is voor het afslanken in centimeters. De After Lipo wordt gedaan nadat er een operatieve liposuctie heeft plaatsgevonden zodat alle ophopingen zsm het lichaam verlaten.

PMU

Wimper extensions I’m Rosy Lashes

Wimperextension op basis van de One by One techniek is mooi voor een natuurlijke look. Hierbij wordt 1 extension op 1 natuurlijk haartje geplakt. Een natuurlijke look kan ook worden gecreëerd door de Volume techniek 3D. Hierbij worden 3 haartjes op 1 natuurlijk haartje geplakt. Een “Hollywood look” wordt gecreëerd door de Volume techniek Mega Volume waarbij er max 10 extensions geplakt worden op 1 natuurlijk haartje. Er wordt uitsluitend gewerkt met ons eigen merk I’m Rosy Lashes. Na het plaatsen van een nieuwe set mag je onbeperkt blijven opvullen. Dit kan binnen 2 of 4 weken. 95% Van onze wimper extension klanten vullen slechts 1 keer per vier weken omdat de extensions goed blijven zitten.

Het is belangrijk om je wimpers goed schoon te houden zodat bacterien geen kans krijgen om zich in de wimpers te nestelen. Hiervoor kun je I’m Rosy Lashwash gebruiken. Deze is aan te schaffen bij je 1ste bezoek of in de online shop. Met dit flesje kun je een jaar lang doen.
.

 AFSPRAAK MAKEN