Contact en Salon Regels

Salon

Anton de Komplein 156D,
1102 CW Amsterdamse Poort, Amsterdam
In het pand van Lili&Beth Kapsalon

KvK: 66626226

Neem telefonisch contact op

0640046351

Stuur ons een Mail

info@imrosy.nl

Contact en Salon Regels

Onze regels

Het volgende is wel handig om van op de hoogte te zijn. 

Regels m.b.t. je afspraak:

• Ik werk op afspraak die je zelf boekt op de website bij behandeling boeken

• Denk ajb goed na voor je een afspraak maakt zodat je het niet verplaatst/ annuleert

• Is het niet anders, dan verplaats jij zelf je afspraak via je boekbevestiging die je in je mail van Treatwell gekregen hebt

• Mutatie (annuleren, verplaatsen, no-show) binnen 24 uur voor je afspraak kost €25,-. Plekken bezet houden is voor andere klanten die willen boeken behoorlijk vervelend! Natuurlijk is Corona een uitzondering!

• No-show is een nooit meer Go bij mij 

• Je afspraak is een RICHTTIJD. Ik kan uitlopen door bijv klanten die te laat komen 

Regels in het pand:

• Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan, behalve als ze zelf een behandeling zullen ondergaan

• Mijn salon is in de AMSTERDAMSE POORT in het pand van Lilli& Beth Kapsalon. Te vinden in het gedeelte waar Albert Heijn ook is.  Kom alleen want mijn kamer is klein dus kan er niet nog iemand plaatsnemen.

En verder… Ik streef naar een “I’m Rosy” beleving wat “Ik ben vrolijk” betekent. Kan je deze uitspraak na je behandeling helaas niet doen, dan is mijn missie niet geslaagd. Zou je dan voordat je een review plaatst willen appen naar 0640046351? Ik ga altijd voor kwaliteit en vooral “Waar voor je geld”